Biografi!

First Flush er genrebrydende og vanvittigt grænsesøgende. De er en pop-kvintet med rødder i punken, som dyrker fortællingerne og de tætte relationer.

Den anmelderroste kvartet, First Flush, færdiggjorde i Norge det album, der blev til Fjorden, efter Hardanger-fjorden, hvor albummet blev til. Fjorden udkommer igennem Konkylie i starten af 2021 og bliver bandet 4. Album. Bandet har været nomineret Steppeulven-prisen for årets tekstforfatter og udgivet deres tekster igennem Arena, efter deres albums er blevet kaldt »et af årets mest originale danske udgivelser« af Politiken, »en af de bedste danske udgivelser i nyere tid« af Undertoner, mens Soundvenue beskrev det seneste som »både balstyrisk og balsamerende trods et væld af skønhedsfejl, som får sangene til at vralte af sted under de poetiske danske tekster, der er så tungt ladet med hårdtslående spleen, at man bløder lidt indvendigt« og fortsatte med at beskrive First Flush som en blanding af punk-avantgardisterne Marching Church og vestegnsrapperen Sivas.

Deres seneste udspil, singlen Vildgæret Ensomhed, hvor Søren Holm fra Liss synger med, resulterede i en masse opmærksomhed, A-rotation på P6 Beat og en over al forventning god starts på udgivelsen af Fjorden.

First Flush er født ud af musikkollektivet Af Med Hovedet, hvor de også har stødt hoveder med artister som Synd Og Skam. Da deres kollektive lejemål blev opsagt, opsagde de samtidigt deres musikalske kollektive, og First Flush fortsatte alene og udgav deres andet album, Fuwa og senere Spira.

Foruden deres danske fans har First Flush efter Alexander Weile og Jonathan West Carstensens ophold i Japan også japanske fans. Det fremgår blandt andet af DR’s indslag om deres digitale koncert for 8 millioner japanere. Carstensen og Weile var begge en del af flere sæsoner af det kendte japanske TV-show, ‘Why Did You Go To Japan?’ med 20 millioner seere.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os hvis du har en forespørgsel booking@sbp.dk

Musikken!

Marketing!

Download pressemateriale

Hent billeder, tekster og andet relevant info til markedsføring.

Download