8 apr

Aldous Harding

VEGA - Store Vega

Med sit første udspil siden 2019-albummet 'Designer' annoncerer Aldous Harding en ny europaturné, der går forbi Store Vega 8. april 2023.

Den newzealandske sanger og sangskriver Aldous Harding elsker en stirrekonkurrence. Folk, der overværede hendes koncerter på Roskilde Festival eller i Studie 2 i 2019, kan skrive under på, at hendes accentuerede blik kan låse sig fast på publikummet, mens hun tryllebinder det med sin gothfolk-lyd, eccentriske tekster og et væld af stemmer.

Nu vender Aldous Harding tilbage til Danmark, når hun indtager Store Vega, den hidtil største danske venue i hendes relativt korte karriere. Det gør hun, samtidig med at hun deler singlen 'Old Peel', der endnu en gang er blevet til i samarbejde med John Parish, mangeårig samarbejdspartner med PJ Harvey. Singlen vækker et håb om en snarlig opfølger til det anmelderroste album 'Designer' fra 2019, der blandt andet endte på Pitchforks liste over årets bedste albums, rost for dets impressionistiske skitser og uforfalsket weirdness.

31-årige Aldous Harding udgav i 2014 sit selvbetitlede debutalbum, inden hun i 2017 bragede frem på den internationale scene med 'Party'. At hun i årenes løb er gået fra Magstræde til Jazzhouse til Studie 2 til Roskilde Festival og nu til Store Vega er ingen tilfældighed. Hun er en særegen oplevelse, der ikke holder noget eller sig selv tilbage. Og når først man har tabt stirrekonkurrencen til Aldous Harding – og det vil man – kan man ikke andet end at overgive sig til hendes musik.

Genres: Indie, Alternative
Aldous Harding