26 jan

Andi

RUST

En performer fra barnsben. Der har aldrig været tvivl om, hvilken vej i livet Andi ville gå. Hun fik sangundervisning som seks-årig og fandt en passion for sangskrivning allerede som otte-årig. Andi har altså brugt hele sit liv på at skærpe sine evner. Hun flyttede til LA fra New Jersey som 16-årig, og nu - som 19-årig - er hun begyndt ned ad en tydeligt udformet karrieresti med en hel række udgivne pop-bangere i løbet ad sidste år.

Hun trækker på inspiration fra alt fra Avril Lavigne til Sam Smith, og hun kommer for hver sang tættere på udlevelsen af sit fulde potentiale. Hendes personlighed har skinnet særlig igennem på de nyligt udgivne ”Get Your Attention” og ”Wish We Were Strangers”. Hun holder sig åben over for sin fanbase gennem TikTok-lives og Zoom meet-n-greets. Andi-universet kan defineres som flagrende blond hår og formidable vokal-præstationer, som trækker lyttere ind i takt med at de lærer hende at kende.

Andi er aldrig bleg for at vise sit sande jeg, idet hun trækker inspiration til sine sange direkte fra sine egne erfaringer og sætter dem i musik med et håb om, at det kan hjælpe andre til at acceptere deres egne historier ved at se hvor bramfrit hun deler sine.

Andi