Udsolgt
28 jun

August Rosenbaum

Roskilde Festival - Gloria Stage

Få musikere i Danmark er på én gang så alsidige og kunstnerisk ambitiøse som tangentspilleren August Rosenbaum, der inden for vidt forskellige genrer som jazz, avantgarde, kompositionsmusik og pop har sat nye standarder.  

Uanset hvilket format han kaster sig over, om det er en solo-klaverkoncert, en lydinstallation eller et popalbum, ved man, at han går hele vejen og skaber noget gennemført. Samtidig har hans musikalske evner gjort ham til en yndet samarbejdspartner for mange store kunstnere, også internationalt. Således tæller CV’et samarbejder med navne som Kim Gordon, Nils Frahm, Rhye og Quadron. 

Rosenbaums imponerende netværk kommer også til udtryk på hans seneste album, “songs people together”. Et både stilfuldt og eksperimenterende favntag med pop, R&B og soul, der byder på samarbejder med Jada, Coco O, Ian Isiah, Moses Boyd, Selma Judith m.fl. Albummet viser nye sider af en alsidig kunstner, men lægger sig samtidig i forlængelse af Rosenbaums interesse for musikalske rum og står som et af 2022s stærkeste danske popalbum. 




August Rosenbaum