10 nov

Blanco White

VEGA - Lille Vega

Den 10. november kan du blive opløftet af Blanco Whites smukke folk-sange, der flirter med andalusiske indflydelser.I 2020 udgav han sit anmelderroste debutalbum On The Other Side, der har bragte ham på en massiv turné i Storbritannien og supporttjanser for navne som José González samt Gregory Alan Isakov.

Nu er Blanco White tilbage med sin nye, sprøde single “Sail On By”.Bag kunstnernavnet Blanco White finder du den London-baserede sangskriver Josh Edwards, der forener andalusiske instrumenter med latinamerikanske og vestlige musikalske indflydelser.

Navnet Blanco White stammer fra den spanske forfatter José María Blanco White. Det var en tur til Sydamerika som barn i en alder af 10, der kickstartede hans besættelse af alt spansk, især musikken.De andalusiske instrumenter charango og ronroco optræder som en del af fundamentet i Blanco Whites sange.

Deres distinktive karakter og tekstur skaber i forening med Edwards' inderlige vokal et rørende og særegent landskab af lyd. Blanco White præsenterer sit helt eget unikke tag på genren, når han udsender sine opløftende indiefolk sange i Lille VEGA den 10. november.

Blanco White