20 nov

Blank Banshee

Loppen

Blank Banshee er vaporwave alter ego'et for den canadiske musikproducer Patrick Driscoll. Han har været at finde på den elektroniske scene i mange år og udgav debutalbummet 'Blank Banshee 0' tilbage i slutningen af 2012 - et album, der var og stadig dén dag i dag er et ekstremt ambitiøst og indflydelsesrigt musikalsk projekt i undergenren vaportrap.


Hans senere udgivelser, 'Blank Banshee 1' og 'MEGA', blev også mødt med stor anerkendelse. Det samme gør sig gældeende for albummet 'GAIA', der udkom i 2020, hvor den canadiske producer efterføldende var booket til Loppen.


Den canadiske producer er anset som en pioner inden for sin genre med et lydbillede bestående af sprøde samples fra 80'erne og 90'erne på en bund af intense trap-inspirerede beats og svævende vokaler - og på 'GAIA' var produktionerne mere eksperimenterende end nogensinde før.


Præcis som med 'GAIA' har Blank Banshees nye album været længe undervejs, men d. 1. august kan hans mange følgere endelig få del i den eftertragtede vaporwave, når '4D' bliver sluppet fri. Fang canadiske producer live, når han gæster Loppen d. 20. november!

Blank Banshee