Udsolgt
28 feb

Cian Ducrot

VEGA - Ideal Bar

Den irske producer og sangskriver Cian Ducrot skaber smukke og sjælefulde sange, der rammer lige i hjertekulen. I 2021 udgav han den ørefængende single "Make Believe" fra EP'en af samme navn, hvor han beskriver udfordringerne ved at elske en, der ikke har været elsket før. Nummeret inviterer lytteren ind i et varmt og organisk univers af tidløs vellyd. Om nummeret fortæller han:

“The inspiration for "Make Believe" struck me over sushi in London one night. I rushed straight to my studio and started getting the inspiration for a song about falling in love with someone who hasn’t been loved before. I ‘voice noted’ all my ideas and chords and I knew what I had was special."

Op gennem en hård opvækst, har Cian Ducrot fundet lindring i musikken. Han fandt hurtigt ud af, at en måde at undslippe den turbulente familiedynamik, var gennem musikalsk udfoldelse i skolen, i dramaklubben og på drengeværelset i Cork.

Ærlig og rå er en ret præcis beskrivelse af sangskriverens musik. Med hans udtryksfulde stemme, skaber han bombastiske popballader, der lyrisk dykker ned på bunden af den menneskelige eksistens,

Genres: Pop
Cian Ducrot