17 mar

Courtney Marie Andrews

VEGA - Lille Vega

Courtney Marie Andrews smukke og særegne stemme har bragt hende helt frem på den amerikanske sangskriverscene. Nu er den eminente musiker tilbage med en ny håndfuld indlevende sange.

Grammy-nominerede Andrews udgiver den 7. oktober sit nye album Loose Future og har for nyligt udsendt førstesingle “Satelite”. Nummeret viser nye sider af hendes talent, med luftige guitarer og vokalarrangementer, der forfølges af tunge synth og en sfærisk slideguitar. Om nummeret fortæller hun:

"Jeg har skrevet en masse kærlighedssange, hvor der altid er en snert af hjertesorg, men "Satellite" er en kærlighedssang uden forbehold. Jeg ville se fremad og forelske mig i nogens mysterium. Lad kærligheden komme ind uden at stille spørgsmålstegn ved eller anspore til, hvordan det kan skade mig. Sonisk ville jeg ud i rummet. Denne form for kærlighed er ikke jordbunden."

Hun fik sit gennembrud som sangskriver med LP’en Honest Life (2016), der er skrevet med en længsel efter det simple liv, medmenneskelighed og naturen. Udgivelsen blev et musikalsk vendepunkt. Den søgte tilbage til det uforfalskede og intime med en dragende lyd, der hylder arven fra vestkystens musikmekka i Laurel Canyon og sangskrivere som Emmylou Harris, Joni Mitchell, Linda Ronstadt, Roseanne Cash og Leonard Cohen.

Genres: Folk, Pop, Country
Courtney Marie Andrews