14 nov

Dream Wife

Loppen

Dream Wife er kommet langt siden deres selvbetitlede debut fra 2018. Deres sidste album 'So When You Gonna...', smadrede den officielle UK Top 20 albumliste (og var i øvrigt det eneste indie-album indspillet og produceret udelukkende af kvinder på det tidspunkt).
Siden da de har turneret internationalt og optrådt på festivaler som Lollapalooza (US), Laneway (AU), Summersonic (JP), Primavera (ES) og Pitchfork (FR) samt været opvarmning for Rolling Stones i Hyde Park og både The Kills, Sleigh Bells og Sunflower Bean i USA. Deres musik har optrådt på adskillige tv-soundtracks, og de har remixet numre af Rina Sawayama, Nova Twins, Porridge Radio og mange flere.


Nu er Dream Wife tilbage med deres længe ventede tredje album 'Social Lubrication', der blev udgivet d. 9. juni via Lucky Number Music. Og allerede med de første to singleudspil "Leech" og "Hot (Don't Date A Musician)" stod det klart, at ventetiden har været det hele værd.
På 'Social Lubrication' er Dream Wife i topform. Albummet er både selvskrevet og selvproduceret album, hvor den eneste indflydelse udefra er den tunge mixerduo Alan Moulder og Caesar Edmunds (Wet Leg, Beach House), og på den brændende og oprørske plade tackler bandet endnu en gang store emner på deres karakteristiske no-nonsense måde.
Albummet er i bandets egne ord "hyper lusty rock and roll with a political punch, exploring the alchemy of attraction, the lust for life, embracing community and calling out the patriarchy. With a healthy dose of playfulness and fun thrown in."


Udover at udgive fremragende power-pop har Dream Wife altid været fortalere for at opretholde fællesskabet på et meget jordnært niveau, og indtægterne fra det direkte digitale salg af 'So When You Gonna...' gik til Black Minds Matter og Gendered Intelligence. I 2021 udgav bandet desuden et megamix til Rainbow Mind - en velgørenhedsorganisation for mental sundhed for LGBTQIA-personer, med bidrag fra Shirley Manson, The Big Moon, Big Joanie og Girli blandt andre.


Når Dream Wife gæster Loppen d. 14. november, er det dog med musikken i fokus, og du kan godt glæde dig til at blive rusket godt og grundigt rundt af deres medrivende indierock!