4 feb

eee gee

Kulturværftet

I starten af 2023 drager eee gee ud på sin første danmarksturné. Glæd dig til alle de store hits og helt nye sange fra landets nye store popsensation.

Eee gee alias sanger/sangskriver Emma Grankvist har haft et tempofyldt år med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum, Winning, nomineringer til ‘Årets håb’ ved Steppeulven og ‘Årets talent’ ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer. Festivalgængere har skrålet med på hits som ”Killing It”, ”Favourite Lover” og ”Bad Person”. Eee gee glæder sig meget til at møde publikum fra hele landet og til at spille helt nye sange.

“Det bliver vildt og nervepirrende at skulle rundt i så mange afkroge af Danmark uden nogen anelse om, hvor stort eller småt ens publikum egentlig er derude. Men vigtigst af alt bliver det bare helt vildt dejligt at mærke nogle levende mennesker, der lytter med interesse og åbenhed, og selvfølgelig også at spille med mit helt fantastiske band igen – også selvom der efterhånden er en solid mængde nye sange, som de skal have lært til koncerterne.”

eee gee