Venteliste
4 apr

FKJ

VEGA - Store Vega

Franske French Kiwi Juice – ofte forkortet FKJ – er hyldet verden over for sit 'one man band' og et imponerende liveshow. Multiinstrumentalisten kurtiserer millioner af lyttere med forførende R&B- og soulpop, og 4. april kan man opleve ham i Store VEGA på hans europaturné, hvor han løfter sløret for et helt nyt liveshow.

Vincent Fenton alias FKJ går til ekstreme længder for at give sine tilhørere en tryllebindende oplevelse. Den halvt franske og halvt newzealandske musiker veksler legende let mellem keyboard, guitar, saxofon, trommer og vokal, som skaber loopende grooves, der både rammer sit publikum lige i underlivet og oppe i knolden. Og selvom de improviserende liveindspilninger foregår i et forrygende tempo, er synet af FKJ's musikalske evner lige så smooth som hans lyd.Pariseren har udgivet musik under aliasset French Kiwi Juice siden 2013 og slog for alvor igennem med det fuldt improviserede nummer 'Tadow', som FKJ indspillede med sin musikalske legekammerat Masego, og som i dag er streamet knap en halv milliard gange på YouTube. FKJ's eklektiske musikkatalog er en cocktail af elektronisk musik og jazzimprovisationer, og hans seneste album, 'Vincent' fra 2022, byder på bidrag fra blandt andre Santana, Little Dragon og Toro Y Moi.

Med sit kommende show på Store VEGA har FKJ en unik mulighed for at score et imponerende hattrick. Hans to foregående koncerter på dansk grund, i Pumpehuset i 2018 og i Store VEGA det efterfølgende år, trak begge fulde huse, og det er svært at se, hvorfor hans kommende koncert ikke også bliver en succes. Hans seneste optræden samme sted blev kaldt en "totaloplevelse" af Gaffa, der lod sig rive med af "et enestående talent" og kvitterede med fem stjerner for koncerten. 

Genres: R&B, Soul
FKJ