Venteliste
9 nov

Goose

Hotel Cecil

Amerikanske Goose serverer solkysset indie-groove, når de spiller koncert på Hotel Cecil

Fra Norwalk, Connecticut har amerikanske Goose lagt sig i slipstrømmen af bands som Kevin Morby, Bonny Light Horseman og Whitney med en lyd, der trækker på alt fra amerikansk trad-rock, jazz, funk, folk og indie. Gruppen har selv beskrevet musikken som indie-groove med stærk indflydelse fra de største jam bands som Phish, Grateful Dead og Umprey's McGee.

De fire musikere – Rick Mitarotonda, Peter Anspach, Trevor Weekz, Ben Atkind og Jeff Arevalo – er en stærkt sammenspillet kvartet, som ubesværet krydser genre, mens de med stor teknisk snilde skaber gnistrende hooks og den slags musikalske kemi, som kun kan opstå, når gode gamle venner mødes på scenen til en koncert i en lille flække i udkanten af ingenting.

Gruppens tredje album 'Dripfield' modtog stor ros fra blandt andre Rolling Stone, mens Vampire Weekend-bagmand Ezra Koenig er selveklæret fan. Goose har desuden optrådt på store amerikanske festivaler som Bonnaroo Music and Arts Festival og Newport Folk Festival og i TV shows som Jimmy Kimmel Live og Jimmy Fallon.

Til efteråret slår de vejen forbi Danmark og serverer et rendyrket musikalsk festfyrværkeri af en koncert på Hotel Cecil i København.

Genres: Rock
Goose