30 jul

Jordan Murphy

SmukFest - Live Camp

Jordan Murphy er en upcoming 21-årig dansk-amerikansk artist. Hans lyd trækker sammenligninger med artister som blandt andre The Kid Laroi og Juice Wrld. På trods af dette, har Jordan formået at skabe sin helt egen signaturlyd samt en loyal fanbase.

Murphy er rundet af så forskellige inspirationskilder som XXXTentaction, der inspirerede ham til at udtrykke sine dybeste følelser, Eminem, som lærte ham at rappe og faderens country mixtapes, der introducerede ham for kunsten at fortælle en historie gennem musik.

Han har skrevet musik siden sine teenageår, og har udgivet en håndfuld singler, senest “Hurt You” i marts og “100 Bands” i september sidste år. Sidstnævnte er en melankolsk kærlighedssang, der ærligt skildrer Murphys liv og dets op- og nedture. Med sangen fremkalder han et billede af en vej fuld af udfordringer, men i horisonten virer drømmen.

“Sangen handler basically om en forestilling om et bedre liv, drømmen om et bedre liv, men hvor jeg selvfølgelig også husker de ting, jeg har været igennem.”


Genres: Hiphop, R&B
Jordan Murphy