Udsolgt
29 jan

José González

VEGA - Store Vega

José González er en af Skandinaviens største singer-songwritere, og 29. januar 2023 får København glæden af at opleve den albumaktuelle svensker i helt intime rammer i Store Vega.

Få mennesker i verden besidder en mere karakteristisk vokal end svensk-argentinske José González. Det understregede manden med den fløjsbløde stemme i 2021, da han udgav karrierens fjerde soloalbum, ‘Local Valley’, hvor José González udvidede sit velkendte mix af folkmelodier og latinamerikanske inspirationer med elektronisk puls og en mere ekstrovert optik. ‘Local Valley’ er med José González’ egne ord “mine hidtil mest gennemførte sange” og samler for første gang publikumsfavoritten på tre sprog: engelsk, spansk og svensk.

29. januar får det københavnske publikum muligheden for at opleve José González i helt intime rammer, når han giver sit første soloshow i hovedstaden i mere end syv år. Talrige begejstrede koncertanmeldelser vidner om, at den svenske folkeforfører er en særegen liveoplevelse, og José González kommer til København med kufferten proppet af udødelige hits.

Knap 20 år er gået, siden José González blev nærmest katapulteret ind på indiescenen med sit smukke cover af The Knifes ‘Heartbeats’, og symptomatisk for den stemningsfulde og filmiske lyd har hans musik også fundet vej til filmverdenen. Hans bagkatalog tæller covernumre af alt fra Massive Attack og Joy Division til hans eget gamle band Junip samt originalindspilninger som ‘Crosses’, ‘Stay Alive’ og ‘Killing For Love’.

Genres: Folk, Pop
José González