22 jul

Julie Pavon

Øhavet Festival

Julie Pavon bliver bogstaveligt talt til musik, når beatet dropper. Kroppen bliver energi, frihed og rytme. Og det smitter; ”Oplever du Julie Pavon live, glemmer din krop det aldrig igen” skrev Soundvenue og Politiken er enig; ”Julie Pavon er en af de musikere man virkelig skal holde øje med, de her år”.

For Julie Pavon er musikken en legeplads, hvor hun eksperimentere med en umiddelbar og intuitiv tilgang til musik- og sangskrivning. I teksterne undersøger og udfordrer hun samfundet, hendes generation, sit sind og indre dualisme. 

Julie Pavon debuterede med singlen ”Herd Animals” i 2020, som fik stor mediebevågenhed og blev spillet hyppigt på P3. Anden single ”Jealous” fik verdenspremiere af Gilles Peterson på BBC og blev spillet på forskellige radiostationer verden over som Polen, Ukraine, USA, UK, Mexico, Canada, Serbien, Japan, Irland. Desuden var ”Jealous” Soundtrack til Hermès FW 2022 i Paris. Senest har Julie Pavon udgivet ”Don’t Call Me Out” som er gået direkte i rotation på P3 og P6. 

Julie Pavon er halvt honduraner og halvt dansker. Hun er født i 1999 og opvokset i Aarhus. Hun bor iøjeblikket i København, hvor hun samarbejder med produceren Uffe (Blueberry Records, Tartelet Records). 

Julie Pavon