9 jun

USSEL

Syd For Solen

USSELS musik er en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor man som lytter kastes fra festklædte pop-bangers til en rå og næsten punket emo-rap. Det er fandenivoldsk, men også med sprækker til en eftertænksom dybde og hudløshed, som gør den danske kunstner til en stærkt medrivende oplevelse.

Den sønderborgensiske multikunstner Emil Mercedes Baadsgaard, der står bag navnet, har udgivet to EP’er og en række fængende singler, der har gjort ham til et varmt navn på den danske musikscene. Han har samarbejdet med navne som Marcus.waw og Suspekts Orgi-E, og han har været en del af det københavnske kollektiv Nembus Music. Senest har hans intense og originale udtryk indbragt ham sejren til KarrieKanonen 2022.

Det har ikke fået ham til at hvile på laurbærrene. Tværtimod. 2023 blev sparket i gang af den guitardrevne single “Datter af dæmoner”, som også indkapsler noget af den energi, man kan opleve til USSELs koncerter, hvor der er plads til både rocket energi og poppet charme. USSEL er en kunstner, der gerne danser med sine egne dæmoner på scenen.

Genres: Pop, Hiphop
USSEL