Marketingkoordinator til salg og marketing

29. september 2023

Brænder du for marketing og struktur i en kreativ branche? Besidder du et højt fagligt niveau? Vil du fortsætte din karriere i en af de mest velrenommerede virksomheder inden for sin branche? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Med 350 koncerter om året, 1 årlig festival (Syd for Solen) og mere end 15 år på bagen så er Smash!Bang!Pow! en sværvægter blandt arrangører af international musik i Danmark. Vi arbejder med store internationale artister som f.eks. Ed Sheeran, Snoop Dogg, Hans Zimmer, Wu-Tang Clan og The War On Drugs. Og vi arbejder med de små, som vi gør store og kendte.

Vi er 15 kollegaer, som alle elsker musikken, og hver dag gør os umage for at leve op til den tillid, som artister, tilskuere, agenter, nære samarbejdspartnere, leverandører, spillesteder, investorer mv. viser os. Vi lykkes med vores indsatser og ser ind i kraftig vækst de kommende år. Derfor tilfører vi yderligere en fuldtidsressource til vores salg- og marketingfunktion.

Om jobbet

Salg- og marketingfunktionen arbejder tæt sammen med s!b!p!’s artister, agenter og spillesteder. Det vil være dit ansvar at sørge for koordination af markedsplaner med alle relevante interessenter. Du vil desuden koordinere godkendelser af forskellige materialer samt være med til at udforme for nyhedsbreve der udkommer på ugentlig og månedlig basis.

Konkrete opgaver indenfor vores headliner shows vil være:
– Koordinere marketingplaner med spillesteder, artister og billetudbyder
– Koordinere godkendelse af content til kampagner
– Forfatte, segmentere og udsende nyhedsbreve
– Opdatere og sikre data af vores nyhedsbrevmodtagere
– Overvågning af billetsalg
– Overvågning af kampagner på sociale medier
– Yde kundeservice
– Ad-hoc opdatering af hjemmeside

Derudover vil der være opgaver relateret til vores festival Syd for Solen.

Om dig

Karriereperspektivet for dig i stillingen er at udvikle dig mod en specialisering inden for en af vores marketingområder – f.eks. Meta annonceringer, nyhedsbreve, community management. Det vigtigste er, at du kan demonstrere en stærk faglig og professionel læringskurve, mens du yder god service internt i firmaet og overfor eksterne interessenter.

– 1-3 års erfaring fra lignende stilling
– Bekendt med Meta annonceringer
– Stærk forståelse for processer
– Evne til at holde hovedet koldt
– Stærke kommunikationsevner
– Kommunikerer flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.
– Erfaren i IT-systemer herunder Excel

Derudover lægger vi vægt på erfaring fra musikbranchen og relevant uddannelse.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden med at få travlhed og trivsel til at gå hånd i hånd. Du vil hurtigt opdage, hvor fedt det er at arbejde i nyrenoverede, lyse lokaler i hjertet af det gamle København, tæt ved offentlig transport og kan mærke byens puls – hver dag.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig grundløn, pensionsordning, sundhedsforsikring og betalt mobilabonnement/mobiltelefon. Dertil kommer personalegoder i form af fri kaffe/the/vand, koncert- og festivalbilletter, fredagsbarer og andre sociale arrangementer.

Har du spørgsmål?

Kontakt Marketing Manager Anders Hein på +45 5190 4967eller anders.hein@smashbangpow.dk vedr. spørgsmål til stillingen.

Kontakt COO Nicolaj Rasmussen på +45 2897 0568 eller nicolaj.rasmussen@smashbangpow.dk vedr. spørgsmål til smash!bang!pow!

Ansøgning:

Motiveret ansøgning og CV sendes til job@smashbangpow.dk senest den 31/10/2023.

Samtaler afholdes løbende.

Om Smash!bang!pow!

Smash!bang!pow! bestræber sig på at skabe den ultimative platform for kunstnere, hvis fortælling er relevant og ærlig, og hvis musik formår at udfolde fortællingen. Vi har øjnene rettet mod nyskabere og sprænger rammerne for talent. Men vi glemmer ikke den musik og de artister, der årti efter årti formår at samle og bevæge mennesker.  

Med en ejerkreds, der tæller internationale, markedsdominerende virksomheder, kan og vil smash!bang!pow! garantere soliditet og professionalisme. Vi vil alle det sublime.