Shows!

22 feb Godset
22 feb

Godset

Facebook
23 feb Platform K
23 feb

Platform K

Facebook
24 feb Tapperiet
24 feb

Tapperiet

Facebook
29 feb Turbinen
29 feb

Turbinen

Facebook
1 mar Kedelhuset
1 mar

Kedelhuset

Facebook
2 mar Posten
2 mar

Posten

Facebook
6 mar VEGA - Store Vega
6 mar

VEGA - Store Vega

Facebook
7 mar Skråen
7 mar

Skråen

Facebook
8 mar Train
8 mar

Train

Facebook
9 mar VEGA - Store Vega
9 mar

VEGA - Store Vega

Facebook

Biografi!

eee gee er den danske sangerinde sangskriver, Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig et sted imellem den nordiske popmelankoli, og den varme Americana der omfavner støvede folk elementer, og country. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen lige så snart Emma åbner munden.

For eee gees elegante musikalske univers er nemlig både gennemført spækket med paradokser. Det er sjældent tingene et helt som de ser ud, når eee gee synger om alt fra selvkærlighed til selvmedlidenhed, og det er noget især kommer til syne i hendes sangskrivning, der hele tiden balancerer mellem solide feel-good melodier og sangstekster, handler om at have det af helvedes til.

Sangenes fortællinger fremstår som individuelle, ærlige øjeblikke fra livet, mens det leves. Og hvor teksterne viser en sangskriver, der ikke er bange for at konfrontere sin egen skrøbelighed, er universet omkring eee gee helt ænderledes sprudlende, humoristisk, cinematisk og vidunderligt.

I 2020 blev eee gee signet til det australske indie-label Future Classic, og debuterede i maj med selvkærlighedshymnen 'Favourite Lover', der straks spredte ringe i vandet hos flere af de større internationale blogs, og blev P3's Uundgåelige samt nr 1 på P3-listen ugen efter.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os hvis du har en forespørgsel booking@sbp.dk

Musikken!

Marketing!

Download pressemateriale

Hent billeder, tekster og andet relevant info til markedsføring.

Download