Shows!

10 maj Av, Min Guldtand
10 maj

Av, Min Guldtand

Biografi!

Helena Gao har et særligt talent for detaljeret og bevægende sangskrivning. Hun forelskede sig i musikken tidligt i livet og lærte at spille klaver i en ung alder. Dog var det først, da hun opdagede Logic 9 og de uendelige muligheder for selv at producere, at hendes aspirationer og vision virkelig faldt på plads.

Helenas passion for musik blev tændt i en alder af 3 år, da hun blev introduceret til kinesiske musikvideoer fra 80'erne gennem sine bedsteforældres besøg. Dette førte til enaltoverskyggende interesse, som kun blev stærkere, da hun så alternative kunstnere som Björk, Kate Bush og Radiohead på MTV og VH1. Inspireret af denne rockstjerne-version af outsiderenbegyndte Helena at skrive sin egen musik på klaveret, og hun fandt en identitet i sin kunst, der gjorde hende stolt af det, der afveg fra normaliteten.

Pga. hendes Dansk-kinesiske rødder, var det nemt at føle sig fremmedgjort i en aarhusiansk forstad. Denne erfaring gav hende imidlertid et unikt perspektiv på individualitet, som er let at høre i hendes musik. De melankolske sindstilstande beskrives med selvironi og sarkasme, mens hendes produktion leger med en myriad af forskellige genrer fra tør pop til mere drømmende lyduniverser.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os hvis du har en forespørgsel booking@sbp.dk

Musikken!

Marketing!

Pressemateriale 

Download