Shows!

5 apr Hotel Cecil
5 apr

Hotel Cecil

Facebook
6 apr HeadQuarters
6 apr

HeadQuarters

Facebook

Biografi!

Fra at lyse op på Roskilde Festival til at levere lydsporet til Hermès' catwalk på Paris Fashion Week og udsolgte koncerter som hovednavn - Julie Pavon skaber bølger i verden af dansemusik. 


Med kun to singler og en EP har den dansk-honduranske sangerinde fortryllet kritikere og publikum med sin kombination af rå, eksperimenterende house-beats og dybe, intense vokaler. 


Akkompagneret af levende og konfrontatoriske visuelle elementer har numre som 'Don't Call Me Out', 'Jealous', 'High' og 'Watch Her Dance' fundet vej gennem undergrunden og ind på BBC Radio 6, hvor førstnævnte også blev udnævnt som Ugens Uundgåelige på P3. 


For Julie er musik en måde at få adgang til de ukendte og ustyrlige energier inden i hende. Hendes tekster beskriver indre dualiteter, sjælens paradoksale kræfter. Søde, smertefulde knuder af længsel og sårbarhed, drøm og virkelighed, ekstase og fortvivlelse. 


Den rå og spontane kraft i Julies musik finder naturligt sit udtryk på scenen. Noget særligt sker, når hun optræder live. Soundvenue beskrev det som "en oplevelse din krop aldrig vil glemme" og kaldte hende "landets mest intense liveperformer." Julie Pavon arbejder i øjeblikket på sit debutalbum, der forventes udgivet i 2024 på Music For Dreams.Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os hvis du har en forespørgsel booking@sbp.dk

Musikken!

Marketing!

Download pressemateriale

Hent billeder, tekster og andet relevant info til markedsføring.

Download