Biografi!

Tidløs og hæs sangskrivning sat sammen med et eksperimenterende lydbillede

I centrum står Katinka Bjerregaard, bakket op af guitarist og producer Simon Ask, Torben Guldager på bass og korsanger Marie Hageltorn Christiansen. Bjerregaard er indfødt københavner – opvokset på Christianshavn og nu bosat på Vesterbro – og hendes hjerte banker for storbyens leben, listige beverdinger og skæve eksistenser. Her er kærlige nik til forfatteren Tove Ditlevsen og Kim Larsen og CV Jørgensen, uden at hun blegner i forhold til forbillederne. 

Med sin karakterfulde og upolerede stemme synger hun sine poetiske tekster om egen usikkerhed, stormende kærlighed og knusende hjertesorg, så følelserne står knivskarpt hos modtageren – lyt bare til medrivende P6 Beat-favoritter som ”2000 meter i frit fald”, ”Luftballoner” og ”Det er noget du har bestemt”.

Udover sejren i KarriereKanonen har Katinka Band vundet kritikerprisen Steppeulven i 2017 som ”Årets håb” og musikforlæggernes pris, Carl Prisen, i 2018 som ”Årets Komponist – pop” for deres debutalbum ”Vi er ikke kønne nok til at danse”. Katinka Bjerregaard har desuden bl.a. deltaget i TV 2-programmet ”Toppen af poppen”, udgivet digtsamlingen ”Et hus af krop” og medvirket i flere teaterstykker som skuespiller og komponist.

I 2022 udkom Katinka Bands seneste album ”Ekstremsport”, der ligesom de to forgængere har modtaget masser af anmelderroser. Det modtog bl.a. fem stjerner i Gaffa og fire hjerter i Politiken, mens Information kaldte det et ”fremragende” album, ”der slingrer charmerende fra melankolske tårer til perlende latter, fra ømme kærlighedserklæringer til sarkastiske svinere”.

På scenen er Katinka Bjerregaard en både drøncharmerende, hudløs og gribende frontfigur, der  sammen med de resterende bandmedlemmers lydhøre og solidariske akkompagnement skaber en stærk og direkte forbindelse til publikum, der ikke går upåvirket fra gruppens koncerter.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os hvis du har en forespørgsel booking@sbp.dk

Musikken!

Marketing!

Download pressemateriale

Hent billeder, tekster og andet relevant info til markedsføring.

Download