Katinka Bjerregaard & Simon Ask

Katinka Bjerregaard & Simon Ask

Biografi!

Der er sket en del, siden Katinka i 2015 hjemtog sejren i DR’s talentkonkurrence KarriereKanonen med sine simple og iørefaldende popsange.

Otte år senere fremstår hun ikke alene som en af dansksproget poprocks mest originale stemmer – både som sanger, sangskriver og tekstforfatter.

Ved siden af Katinka, står hendes faste samarbejdspartner guitarist og producer Simon Ask, som udover samarbejdet i Katinka Band, også har udgivelsen ’Jagten på det gode Menneske’ bag sig. Kombinationen af Katinkas karakterfulde og upolerede stemme som synger sine poetiske tekster om egen usikkerhed, stormende kærlighed og knusende hjertesorg og Asks indlevende guitarspil får følelserne til at stå knivskarpt hos modtageren. 

Bjerregaard er indfødt københavner – opvokset på Christianshavn og nu bosat på Vesterbro – og hendes hjerte banker for storbyens leben, listige beverdinger og skæve eksistenser. Her er kærlige nik til forfatteren Tove Ditlevsen og Kim Larsen og CV Jørgensen, uden at hun blegner i forhold til forbillederne - lyt bare til medrivende P6 Beat-favoritter som ”2000 meter i frit fald”, ”Luftballoner” og ”Det er noget du har bestemt”.

Udover sejren i KarriereKanonen har Katinka Bjerregaard vundet kritikerprisen Steppeulven i 2017 som ”Årets håb” og musikforlæggernes pris, Carl Prisen, i 2018 som ”Årets Komponist – pop” for deres debutalbum ”Vi er ikke kønne nok til at danse”. Katinka Bjerregaard har desuden bl.a. deltaget i TV 2-programmet ”Toppen af poppen”, udgivet digtsamlingen ”Et hus af krop” og medvirket i flere teaterstykker som skuespiller og komponist.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os hvis du har en forespørgsel booking@sbp.dk

Marketing!

Download pressemateriale

Hent billeder, tekster og andet relevant info til markedsføring.

Download