Shows!

10 maj Av, Min Guldtand
10 maj

Av, Min Guldtand

Biografi!

USSEL, den enestående artist, som har erobret vores hjerter med sin ærlige musikalitet, frigiver endelig sit debutalbum "ENGLE & BLAA MAERKER". Efter en stjernespækket sommer på festivaler som bl.a. Roskilde Festival, Syd For Solen og Smukfest, er tiden inde til at dykke ned i USSELs dybe og tankevækkende musikunivers.


Efter hans sejr i Karrierekanonen 2022 har hans karriere i den grad taget fart og endda udmundede sig i en Ugens Uundgåelige på P3 med singlen ”Datter Af Dæmoner”, der dertil er også at finde på albummet.

Nu tager han os med på en følelsesmæssig rejse gennem sit debutalbum, der udforsker temaer som angst, kærlighedens omskiftelighed og ungdommens udfordringer.


"ENGLE & BLAA MAERKER" er et album af ærlighed og følsomhed. 

USSELs røst skærer gennem lyden og rammer dybt ind i sjælen, hvilket gør hver sang til en intens oplevelse. Albummet er en musikalsk rejse, der tager lytteren med på en vild tur gennem følelsernes labyrint.

USSELs sange griber fat i de øjeblikke i livet, hvor vi føler os mest sårbare, og sætter ord på de følelser, vi måske ikke selv tør udtrykke.


"ENGLE & BLAA MAERKER" er ikke kun et album; det er en invitation til at dykke ned i en verden af musik, der berører sjælen og efterlader et dybt indtryk.


”oslo til københavn” er fokussinglen på albummet og er en rørende fortælling om kærlighed ingen grænser har. Trods adskillelsen på tværs af landegrænserne, fortsætter to hjerter med at slå i samklang. Denne stærke forbindelse, der udfordrer afstanden og tiden, viser at ægte kærlighed kender ingen grænser. En fortælling om mod, tålmodighed og det søde løfte om genforening.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os hvis du har en forespørgsel booking@sbp.dk

Musikken!

Marketing!

Download pressemateriale

Hent billeder, tekster og andet relevant info til markedsføring.

Download