17 mar

Avatar: The Last Airbender in Concert

K.B. Hallen

Avatar: The Last Airbender In Concert

Gør dig klar til en enestående musikalsk odyssé, når Nickelodeon, GEA Live, Senbla og smash!bang!pow! stolt præsenterer: Avatar: The Last Airbender In Concert. Se frem til et over to timer langt show med et live orkester,der bringer seriens ikoniske musikscore til live i perfekt harmoni med højdepunkter og yndlings-øjeblikke fra serien.

Taiko og erhu vil dele rampelyset med violiner og klarinetter, mens seriens mest elskede scener udfolder sig på lærredet og bringer tilskuere ind i Avatar-verdenen for at opleve seriens mest mindeværdige øjeblikke med Aang, Katara, Toph, Sokka, Zuko og flere.Avatar: The Last Airbender In Concert vil finde sted i K.B. Hallen 17. marts 2025.


Turnéen starter i USA i september, hvor den besøger Los Angeles, Seattle, Dallas, Atlanta, Washington D.C., Boston og mange flere byer i 2024. Den globale turné fortsætter i 2025 til en række europæiske byer i Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Holland, blandt andre; turnéen vil også gøre stop i forskellige byer i Australien.Den kreative hjerne bag den originale musik for den animerede serie Avatar: The Last Airbender,

Emmy-prisvindende komponist og musiker Jeremy Zuckerman, har slået sig sammen med seriens medskabere, Michael Dante DiMartino og Bryan Konietzko, samt Jeff Adams (seriens originale redaktør), for at udvide seriens originale kompositioner for koncertrækken. Denne spektakulære produktion forstørrer ikke kun seriens episke omfang og højdramatiske øjeblikke, men markerer også en spændende og helt ny oplevelse for fans, hvor de får mulighed for at opleve den fængslende verden af Avatar: The Last Airbender gennem denne live orkesterkoncert."Det har været utroligt tilfredsstillende og bevægende at se publikums emotionelle reaktion på disse koncerter, og at være en del af den atmosfære er en unik smuk oplevelse," udtaler Zuckerman. "Jeg er overlykkelig over, at mange flere vil få chancen for at opleve showet på denne udvidede turné."

Med en Peabody Award og en Primetime Emmy samt adskillige Annie Awards og Genesis Awards, udsprang Nickelodeons Avatar: The Last Airbender fra sin tre sæsoner lange kørsel (61 episoder) fra februar 2005 til juli 2008 som en af de mest elskede animerede franchises i historien. I 2021 annoncerede Nickelodeon lanceringen af Avatar Studios, en ny afdeling designet til at skabe originalt indhold, der spænder over animerede serier og film baseret på verdenen af Avatar: The Last Airbender og The Legend of Korra.
Seriens succes har også affødt en ledsagende podcast, Avatar: Braving the Elements, der nu er i sin tredje sæson, et remastered soundtrack fra serie- (og tour) komponist Jeremy Zuckerman, nu ude digitalt og på vinyl. Franchisen er også blevet oversat til flere bestseller bogserier, som fortsætter med at udrulle nye originale historier. Den grafiske romanserie har solgt over tre millioner kopier, og ungdomsroman-serien har tilbragt 25 uger i alt på New York Times bestsellerliste og har over 700.000 kopier i tryk.

Avatar: The Last Airbender in Concert