20 mar

Bien-Aimé Baraza

VEGA - Ideal Bar

Bienaime Alusa, bedre kendt som Bien, er en Grammy-vindende sangskriver, musiker og anerkendt sanger fra Kenya.

I over 15 år har Bien været en integreret del af det internationalt anerkendte boyband Sauti Sol, en gruppe, der konsekvent har domineret hitlisterne.Kombinationen af hans R&B- og afrobeat-lyd, hæse vokal, fængslende sangskrivning, smittende personlighed - og ikoniske skaldede isse - har gjort ham til en velkendt og elsket figur i musikkens verden.

I 2021 kastede Bien sig ud i en solokarriere med sin første EP med den passende titel Bald Men Love Better, der udløste årets østafrikanske sommerhit, "Mbwe Mbwe". En sang, der hurtigt blev et af de mest streamede østafrikanske numre i 2022 med over 12 millioner visninger på YouTube.
Bien udgav sit debutalbum Alusa Why Are You Topless den 17. november, som bl.a. rummer hitsinglen "My Baby" med Ayra Starr. Med denne single blev han den første østafrikanske musiker nogensinde på den britiske AfroBeat-hitliste med over 20 millioner samlede streams. Albummet indeholder features fra anerkendte kunstnere som Ms Banks og Tay Iwar, og er produceret af AfroBeats-maestroen Sammy Soso, som sikrer en sonisk rejse, der med garanti sender dig i afrobeat-ekstase.

Bien-Aimé Baraza