26 okt

Chance Pena

Pumpehuset

Selvom Chance Peña kun er i midt-20’erne, er hans musikalske karriere allerede omfattende og imponerende.
Han voksede op i en lille by i Texas, hvor han tidligt lærte at spille guitar og som 11-årig begyndte at skrive sine egne sange, inspireret af så forskellige kunstnere som Kid Cudi og The Lumineers. Da han i 2015 deltog i tv-showet ”The Voice”, tiltrak hans udtryksfulde stemme sig opmærksomhed – på trods af at han kun var 15 år gammel!

Siden har Chance Peña udsendt en bunke singler og ep’er, alle præget af hans følelsesfulde vokal, historiebevidst folk-inspiration, moderne pop-feel og atmosfæriske produktioner. I 2019 var hans sang ”Up, Up and Away” med i filmen “Five Feet Apart”, samme år udkom den fremragende ep ”Anxiety & Mixed Emotions”, og året efter var han med til at skrive det Grammy-nominerede nummer ”Conversations in the Dark” til John Legend.

Hans største hit, ”I Am Not Who I Was”, udkom sidste år og er streamet mere end 170 millioner gange på Spotify, hvor han har imponerende 13 millioner månedlige lyttere. Senest har han sluppet den smukke single “The Mountain Is You”, som med garanti er på setlisten, når Chance Peña giver sin første danske koncert den 26. oktober i Pumpehuset.

Chance Pena