9 feb

Dylan

VEGA - Lille Vega

I år har Dylan udgivet den ørefængede hitsingle “Every Heart But Mine”, der med et all star- kor bestående af navne som Cat Burns, Mae Mulle, Sody og Beren Oliver leverer en kraftfuld hyldest til kærligheden, og det at lytte til sit hjerte, når man står ved en korsvej.


Den 22-årige Dylan er en af Storbritanniens mest spændende nye poptalenter. Opdraget på en solid diæt af klassisk rock og store riffs, sammenblander Dylan pop med højenergisk rockmusik.
Hun har turneret verden rundt som opvarmning for Ed Sheeran, Yungblud, Bastille og Tate McRae og har fyldt festivalpladsen på store engelske festivaler som Reading og Leeds.

Sidste år udgav hun sit mixtape, The Greatest Thing I´ll Never Learn, der udkom via det legendariske pladeselskab Island Records. The Guardian kvitterede med fire ud af fem stjerner om skrev: "Dylan turns failed relationships into messy anthems, often dismissing no-mark exes, or clamouring for emotional parity, over stadium-sized, pop-punk tornados.”


Albummet er spækket med magnetiske pophooks, skyhøje, klassisk rock-inspirerede guitarer og bidende lyrik om kærlighedens mange rutsjebaneture. Sangene indeholder både selvbevidst, satiriske og skarpe melodier, der skaber et smukt mangefacetterede lyrisk univers af lige dele lys og mørke.

Dylan