13 mar

Fever Ray

VEGA - Store Vega

EKSTRAKONCERT!

Med en for længst udsolgt Store VEGA-koncert den 23. februar, kan smash!bang!pow! med stor glæde præsentere endnu en koncert med det svenske musik-unikum, Fever Ray, den 13. marts i Store VEGA.

Efter sidste år at have triumferet i VEGA og på Roskilde Festival, annoncerede Fever Ray til stor glæde for danske fans to nye koncerter den 23. februar 2024 på Train i Aarhus og dagen efter i Store VEGA – og nu overrasker de igen med en ekstrakoncert i Store VEGA i marts til alle de fans, som ikke har fået sikret sig en billet.

Siden Fever Ray udsendte deres seneste anmelderroste album ”Radical Romantics” i marts sidste år, har publikum herhjemme kunnet nyde den svenske electropop-ener Karin Dreijer – der også udgør den ene halvdel af ikoniske The Knife – hele to gange.

Blot to uger efter at albummet udkom, forførte Fever Ray et udsolgt Store VEGA med dunkle beats, sfæriske synths og medrivende performativ sceneoptræden. Soundvenue kaldte optrædenen ”en smuk krydsning mellem scenekunst og koncert”, og GAFFA kvitterede med maksimale seks stjerner.

Andet danske koncertstop var på sidste års Roskilde Festival. Her indtog Karin Dreijer den næststørste scene, Arena, med deres unikke koncertkoncept, kunstnerisk kompromisløshed og empatisk publikumskontakt – og endnu en gang var luften tyk af anmelderroser. Soundvenue uddelte fem stjerner og kaldte showet ”en suveræn tour de force gennem spektret af Fever Rays mangefacetterede udtryk”, og GAFFA gravede ligeledes fem stjerner frem under overskriften ”Følelserne helt i front”.

Fever Ray