Få billetter
20 feb

Maisie Peters

VEGA - Store Vega

Maisie Peters, der har arbejdet og turneret med Ed Sheeran og lige er gået nummer 1 i England med sit andet album ”The Good Witch”, giver koncert i Store VEGA den 20. februar 2024. Engelske superstjerner som Harry Styles og Lewis Capaldi bliver for tiden udfordret på den hjemlige poptrone af et unikt sangskrivertalent. Da fremadstormende Maisie Peters i juni måned udsendte sit andet studiealbum ”The Good Witch”, debuterede hun således som nummer 1 på den engelske albumhitliste.


Som en bonus til den gode nyhed kan hendes danske fans se frem til snart at høre de nye numre live herhjemme, for Maisie Peters har netop annonceret, at hun den 20. februar giver koncert i Store VEGA.

23-årige Maisie Hannah Peters, som hendes fulde navn lyder, begyndte allerede at skrive sange, da hun var blot 12 år gammel. Der gik dog en god håndfuld år, før hun som 17-årig brød igennem i 2017 med singlen ”Place We Were Made”, der blev et stort viralt hit på bl.a. YouTube.
Hendes folkpoppede singer/songwriter, der er blevet sammenlignet med – og rost af! –Taylor Swift, har siden fået mange fans over hele verden via ep’erne ”Dressed Too Nice for a Jacket” (2018) og ”It's Your Bed Babe, It's Your Funeral” (2019) – og ikke mindst efter hun i 2021 skrev kontrakt med Ed Sheerans Gingerbread Man Records. Maisie Peters og Ed Sheeran har skrevet sange sammen, og da den rødhårede popcharmør gav fire gigashows i København sidste år, spillede Maisie Peters support.


2021 var også året, hvor Sheerans label udsendte debutalbummet ”You Signed Up For This”, der bragede ind på andenpladsen på den engelske albumhitliste. Den placering har hun som sagt forbedret med ”The Good Witch”, der udkom samme dag, som hun gav koncert på den legendariske Pyramide Stage på den engelske festival Glastonbury. Senere i 2023 har hun både planlagt soloturné i USA og flere koncerter som opvarmning for Ed Sheeran, så det er en live-performer i topform, der gæster Store VEGA den 20. februar.

Maisie Peters