9 mar

Metteson

VEGA - Lille Vega

Norske popbølger rammer den danske kyst, når Metteson synger sig direkte ind i hjertekulerne i Lille VEGA. Metteson har skabt sig en solid hype omkring sin flamboyante fremtræden, sin eminente vokal og sine massive omkvæd, der tager pusten fra en.

Den fremadstormende norske sangskriver Metteson udgiver den 3. november sin nye single “Waves”. Nummeret handler om en person, der står midt i en storm af følelser. Mens lyrikken besøger de svære emner, skubber kompositionen lytteren direkte ud på et glitrende dansegulv.
Mettesons farverige musikalske univers henter inspiration fra navne som ABBA, Robyn, Christine and the Queens og Perfume Genius. Med tunge og dramatiske synths samt tempofyldte beats formår Metteson at iscenesætte sine popbangers i ekstravagante shows, der bl.a. fik The Guardian til at fremhæve sangskriverens koncert til sidste års by:Larm og bragte ham til dette års Roskilde Festival.

Metteson startede med at skrive musik i en alder af 18, da han efter en popkoncert på en festival mærkede, hvordan musik kan skabe et frirum for følelseslivet og skabe plads til bekymringsfri udfoldelse på dansegulvet.

Som queer aktivist bruger Metteson poppen som et frisættelsesprojekt, hvor der er plads til at udtrykke sig frit og ikke være begrænset på grund af baggrund, køn eller seksualitet.

Metteson