3 maj

Michael Marcagi

Loppen

Den amerikanske singer-songwriter, Michael Marcagi, er et af de sjældne eksempler på, hvordan succes i musikbranchen ikke blot kræver den helt rigtig timing, men også rigelige mængder talent. Det hele vendte i hvert fald næsten over en nat for Marcagi, efter han postede teaser for sin single "Scared to Start" på TikTok. På en dag fik klippet 700,000 visninger, og det åbnede døre for Marcargi, der kort efter blev signet på Warner Records.

Den Cincinnati-fødte musiker spillede tidligere i alt-rock bandet, The Heavy Hours, men valgte i 2023 efter 4 år at tage springet og udforske hans John Prine-inspirerede impulser og dedikere sig fuldkommet til Americana- og folk. Marcagis musik er simple, guitarbårne sange bakket op af trofast, traditionel percussion, hvor det lyriske univers kredser sig om åbne vidder, fantasier om en enklere tilværelse og drømmende eskapisme.

Den 9. februar udkom Marcargis debut-EP, American Romance, og i den forbindelse drager Marcargi på en Europatourné, der også lægger vejen omkring Loppen. 

Michael Marcagi