4 nov

The Antlers

Train

Det er to af USA’s anmelderroste indierockgrupper, der indtager samme scene, når The Antlers og Okkervil River kommer til Bremen Teater den 3. november.

Brooklyn-baserede The Antlers er både et band og det musikalske alias for sanger og sangskriver Peter Silberman. Pitchfork kvitterede med karakteren 8,5 og ”Best New Music” til hovedværket ”Hospice”, mens Soundvenue herhjemme uddelte fem store stjerner og kaldte det ”et af 2009’s bedste album”. The Antlers’ seneste, sjette album ”Green to Gold” udkom i 2021 til rosende omtale i bl.a. Pitchfork, The Quietus og Exclaim.

Austin-gruppen Okkervil River er centreret omkring forsanger og sangskriver Will Sheff. Hans sange blander elementer fra folk, americana, punk og rastløs indierock og instrumenter som banjo, mellotron og blæsere til vildtvoksende og medrivende rockfabler med ekvilibristiske og poetiske tekster. Deres album "Black Sheep Boy” (2005) fik også stor ros fra Pitchfork, der udråbte udgivelsen blandt de 200 bedste album fra 00’erne. I alt er det blevet til ni stærke studiealbum. Senest udsendte Will Sheff i 2022 soloalbummet ”Nothing Special”, der bl.a. blev rost af The New Yorker, NPR, Uncut og Pitchfork.

Både The Antlers og Okkervil River har tidligere givet fremragende koncerter herhjemme, så der er i den grad lagt i ovnen til et glædeligt gensyn, når de sammen gæster Bremen Teater i København den 3. november.

The Antlers