Blikfang tager på efterårsturné som soloartist

Blikfang tager på efterårsturné som soloartist

Efteråret 2024 byder på en ny æra for Blikfang, der nu står som et solo-projekt med Søren Gade i front. Efter at have markeret sig som en duo, hvor Søren Gade og David Engelbrecht (kendt fra FRAADS) sammen skabte et unikt musikalsk univers, træder Søren nu alene ind på scenen og tager Blikfang med på en efterårsturné, der lover en helt ny og spektakulær oplevelse.

Turnéen, som består af to eksklusive koncerter, bringer Blikfang til Radar i Århus den 15. november og Hotel Cecil i København den 23. november 2024. Publikum kan forvente en intim og fordybende koncertoplevelse, hvor Søren Gade vil præsentere både nye sange og velkendte numre fra det anmelderroste album Vær Dig Selv, der blev udgivet sidste år. Albummet markerede afslutningen på Blikfangs tid som duo og modtog rosende ord fra både Politiken og Soundvenue.

I forbindelse med turnéen udgiver Blikfang en ny single den 20. september 2024, som bliver en smagsprøve på den retning, Søren Gade nu tager projektet i. Singlen følger op på forårets udgivelse og cementerer Blikfangs plads som en toneangivende stemme på den danske musikscene.

Blikfangs efterårskoncerter bliver en unik mulighed for at opleve Søren Gades kraftfulde performance i en ny konstellation, hvor han har bandet med sig på scenen. Koncerten vil ikke kun præsentere nye musikalske indslag, men også invitere publikum ind i et særligt, intimt univers, hvor man kan forvente gæsteoptrædener og overraskelser.

Søren Gade har gennem sin karriere opbygget et ry som en karismatisk og nærværende frontperson, der formår at kombinere en stærk vokal med en dynamisk scenetilstedeværelse. Hans optræden på Roskilde Festival blev rost af Soundvenue, som beskrev ham som en “rockstjerne af sin tid”, og denne intensitet lover at blive videreført til efterårets koncerter.

Med turnéen markerer Blikfang en ny begyndelse, hvor ambitionerne er høje. Søren Gade udtaler: “Jeg ønsker at skabe et rum, hvor folk kan føle sig set og spejlet. Musikken skal være en platform, hvor vi kan udfordre normer og dele vores historier uden frygt. Jeg er begejstret for at tage Blikfang med på denne rejse og ser frem til at dele det med vores publikum.”

Billetsalget til efterårsturnéen starter d. 06. september, og der er lagt op til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, hvor Blikfangs musikalske univers vil skinne i nye farver.

Koncertdatoer:
Radar, Århus – 15. november 2024
Hotel Cecil, København – 23. november 2024

Nyt!

Flere nyheder fra Smash!Bang!Pow!