Bremer/McCoy fuldender skandinavisk turné med eksklusive koncerter

Bremer/McCoy fuldender skandinavisk turné med eksklusive koncerter

Den populære jazzduo giver to koncerter lørdag den 30. november i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums smukke koncertsal, hvor de spiller sange fra deres kommende album.

I starten af april annoncerede Bremer/McCoy en danmarksturné, der til efteråret tager dem forbi en række danske byer. Nu fuldender den fænomenale jazzduo tour-planen med en række skandinaviske shows og som den store finale to eksklusive koncerter samme dag i København.

Den 30. november indtager de således en af landets smukkeste scener i form af Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums koncertsal, tegnet af den berømte danske arkitekt Vilhelm Lauritsen og indviet helt tilbage i 1945. Og ikke alene er rammerne i det tidligere Radiohus på Frederiksberg unikke: med sig på den kommende turné tager Bremer/McCoy et helt nyt album, der udkommer den 6. september. Efterårets koncerter bliver således den første mulighed for at opleve de nye numre live.

Pianist Morten McCoy og bassist Jonathan Bremer har siden 2013 udgivet fem album med deres smukke og stemningsfulde miks af spirituel jazz, hymner, visesang, dub og skandinavisk melankoli. Bremer/McCoy har udgivet flere album på Talking Heads-legenden David Byrnes label Luaka Bop (Alice Coltrane, William Onyeabor, Floating Points), givet utallige udsolgte koncerter herhjemme og i udlandet og samarbejdet med bl.a. Peter Sommer og Marie Key. Live skaber Bremer/McCoy en intim, fortættet og meditativ stemning med kontrabas, klaver, orgel og båndmaskiner, hvor hver tone bliver leveret med intens koncentration.

Koncertinformation:
Bremer/McCoy i Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Lørdag d. 30. november 2024 (2 koncerter)
Billetpris: Gulv 330 DKK / Balcon 300 DKK / Etage 270 DKK + gebyr
Billetsalget starter mandag d. 6. maj kl. 10:00


Nyt!

Flere nyheder fra Smash!Bang!Pow!