Brimheim drager på omfattende DK tour i efteråret 2024

Brimheim drager på omfattende DK tour i efteråret 2024

I efteråret 2024 drager Brimheim på sin hidtil mest omfattende tour, der inkluderer karrierens højdepunkt, Store VEGA i København.

Brimheim vender atter tilbage med den længeventede opfølger på debutalbummet, ’can’t hate myself into a different shape’. I den anledning tager Brimheim i efteråret på sin største tour nogensinde og kommer forbi 10 danske byer. Touren har samme titel som det kommende RATKING album, som kommer ud d. 22. marts. På Ratking Tour spiller Brimheim i legendariske Store VEGA, som bliver Brimheims største koncert til dato.

“Der er mange skelsættende begivenheder fra min meget turbulente ungdom, som jeg først nu er begyndt at forstå. RATKING er min måde at stille skarpt på efterdønningerne af det liv.”

Brimheim er en af tidens mest markante stjerneskud på den alternative pop- og rock scene – i Danmark og internationalt. Under kunstnernavnet – der på færøsk betyder “de brydende bølgers hjem” – har dansk/færøske Helena Rebensdorff på rekordtid etableret sig som en uundgåelig og toneangivende sort diamant.

Evigt grænsesøgende og umulig at sætte i bås, udforsker og udleverer Brimheim sindets mest intime afkroge og uforsonlige dybder. Det sårbare og hjerteskærende veksler med det brutale og storladne i kontrastfyldte og detaljerige produktioner, der, ligesom lyrikken, udfordrer de gængse genre-båse.

Billetter til hele turnéen, inklusive showet i Store VEGA, er tilgængelige fra i dag d. 18.01.2024 kl. 10.00. Yderligere information om turnéen og billetsalg kan findes på Brimheims officielle hjemmeside www.brimheim.com og sociale medieplatforme.

Nyt!

Flere nyheder fra Smash!Bang!Pow!