Presse

Interview med Charlie Crockett (US) før koncerten i VEGA

Interview med Charlie Crockett (US) før koncerten i VEGA

Ingen knokler for musikken som Charley Crockett

At tale med Charley Crockett er som at fare vild i countrymusikkens 100 år lange historie. Man stiller ét lille spørgsmål om inspirationen bag hans sange, og tyve minutter senere er den 39-årige sanger fra Texas nået halvvejs gennem årene som gademusikant i både USA og Europa, inspirationen fra 60’ernes Nashville Sound, frygten for at slå igennem for hurtigt, og kunsten at udgive plader i det, han kalder “Willie Nelson-tempo.” Historien om hans vej til toppen af countrymusikken er på mange måder en countrysang værd i sig selv – præcis som de countrylegender, der lever videre i Charley Crocketts sange. 

Ingen overdøver larmen som Charley Crockett

Det er absolut en af musikhistoriens mere udvandede klichéer, men Charley Crockett spiller først og fremmest musik, fordi han aldrig rigtig har prøvet andet. Han var kun 17, da han vendte den hårdt prøvede barndom ryggen i Texas og begyndte at optræde på gaden på tværs af USA og Europa.

Charley Crockett 

Fødselsdato: 1984

Fødested: San Benito, Texas, USA
Genre: Country, Blues, Americana 

Aktive År: 2015 – nu 

Pladeselskab(er): Son of Davy, Thirty Tigers, etc.

Vigtige Udgivelser: – A Stolen Jewel (2015) – In The Night (2016) – Lonesome as a Shadow (2018) – Welcome to Hard Times (2020) – Music City USA (2021)

Website: www.charleycrockett.com

“Hele min tilgang til musikken, branchen og vores shows stammer fra alle de år, jeg optrådte på gaden. Jeg lærte at spille musik på gaderne i det franske kvarter i New Orleans, hvor jeg var nødt til at forsøge at overdøve både trafikken, de forbipasserende blæserorkestre og musikken, der bragede ud fra alle klubberne og caféerne. Jeg har spillet på gaden i Nashville, New York og Europa, og jeg vil altid være mere tryg ved at spille udenfor på et gadehjørne end noget andet sted.”

Charley Crockett 

Fødselsdato: 1984

Fødested: San Benito, Texas, USA
Genre: Country, Blues, Americana 

Aktive År: 2015 – nu 

Charley Crockett er the hardest working man in country music

Det er ikke uden grund, at Charley Crockett er blevet kaldt den mest hårdtarbejdende mand i countrymusikken. Han har udgivet tolv albums siden 2015 og spiller gerne op mod 250 shows om året; en arbejdsindsats, der efterhånden kun matches af Willie Nelson. Men selv om Charley Crockett har udgivet flere albums på otte år end flere af hans kolleger når at udgive på en hel karriere, holder han fast i troen på, at han stadig har karrierens højdepunkt til gode.

Hvis du ikke har købt din billet til koncerten i Store VEGA endnu, kan du gøre det via linket nedenfor.

Nyt!

Flere nyheder fra Smash!Bang!Pow!