Ed Sheeran spiller to koncerter i Danmark i 2025

Ed Sheeran spiller to koncerter i Danmark i 2025

I 2022 skrev Ed Sheeran Danmarkshistorie – i august 2025 vender han tilbage til Øresundsparken i Tårnby.

”Such a lovely venue, such lovely people, such a lovely country… I couldn’t be happier!” Sådan sagde Ed Sheeran, da han gik på scenen efter den sidste af de 4 koncerter i 2022, der skrev ham ind i danmarkshistorien som frontfigur for den største musikbegivenhed nogensinde, hvor én artist samlede hele 160.000 mennesker. 

Til august næste år, vender han tilbage til Øresundsparken i Tårnby. Helt præcis fredag 29. august og lørdag 30. august 2025 er Ed Sheeran atter i København, med sin imponerende produktion af et sceneshow.

Den globale superstjerne Ed Sheeran har annonceret endnu en række af koncerter på sin Mathematics Europa-turné fra maj til september 2025. Turnéen vil tage ham til Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Norge, Schweiz, Belgien, Polen, Sverige og Danmark. 

Fans kan købe billetter fra kl. 9:00 onsdag den 10. juli via www.edsheeran.com eller på billetlugen.dk.

Ed er klar til at begejstre fans med en række favoritter fra hans Mathematics album-æra, inklusive hans seneste udgivelse ‘-‘ (Subtract).

Ed Sheeran har solgt næsten 200 millioner plader over hele verden. Efter at have erobret Nordamerika med sin rekord sælgende Mathematics Tour, tog Sheeran sin blockbuster-turné til Sydøstasien, UAE, Indien og senest tilbage til Europa, alt imens han fortsætter med at slå rekorder og skrive historie.Billetsalget til begge koncerter starter onsdag den 10. juli kl. 9.00. For at undgå billetsvindel, er det som i 2022, kun muligt at købe billetter via billetlugen.dk. Læs mere om det her.

Koncertinformation:
Ed Sheeran (UK) – Øresundsparken, Tårnby
Fredag d. 29. august og lørdag d. 30. august 2025 kl. 16.00
Pris: 850,- kr. (ståpladser) / 1.100 ,- kr. (siddepladser) + gebyr
Billetsalget starter onsdag d. 10 juli kl. 9:00
Billetter sælges udelukkende gennem https://www.billetlugen.dk/
Komplet turnéplan og yderlige info om turnéen: https://www.edsheeran.com

Nyt!

Flere nyheder fra Smash!Bang!Pow!

 
 
Country-visionæren Sturgill Simpson AKA Johnny Blue Skies indtager K.B. Hallen

Ingen formår at røvrende countrymusikkens konventioner som Sturgill Simpson. Nu vender han tilbage til Danmark for første gang siden 2020., når han gæster K.B. Hallen den 7. marts 2025 - med nyt navn, nyt album og samme gamle uforudsigelighed.

Country-visionæren Sturgill Simpson AKA Johnny Blue Skies indtager K.B. Hallen

Hans Zimmer Live – The Next Level – kommer til Royal Arena

Hans Zimmer tager den til The Next Level – og tager Europa med! Den Oscar®- og Grammy®-vindende komponist vender tilbage til Europas største arenaer i 2025 og 2026 med 'Hans Zimmer Live – The Next Level'. 

Hans Zimmer Live – The Next Level – kommer til Royal Arena

Blikfang tager på efterårsturné som soloartist

Efteråret 2024 byder på en ny æra for Blikfang, der nu står som et solo-projekt med Søren Gade i front. Efter at have markeret sig som en duo, hvor Søren Gade og David Engelbrecht (kendt fra FRAADS) sammen skabte et unikt musikalsk univers, træder Søren nu alene ind på scenen og tager Blikfang med på en efterårsturné, der lover en helt ny og spektakulær oplevelse.

Blikfang tager på efterårsturné som soloartist

Norske AURORA inviterer til popfest i K.B. Hallen

Den internationale popstjerne, der tidligere har gæstet NorthSide og Roskilde Festival, giver sin største danske venue-koncert den 29. april 2025 med sangene fra sit nye album.

Norske AURORA inviterer til popfest i K.B. Hallen

Bremer/McCoy fuldender skandinavisk turné med eksklusive koncerter

Den populære jazzduo giver to koncerter lørdag den 30. november i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums smukke koncertsal, hvor de spiller sange fra deres kommende album.

Bremer/McCoy fuldender skandinavisk turné med eksklusive koncerter