Merro8 går #1 og annoncerer Ideal Bar-koncert

Merro8 går #1 og annoncerer Ideal Bar-koncert

Den dynamiske rapper, Merro8, har skabt bølger på den danske hiphopscene med sin unikke fusion af gademelankoli og følsomhed. Med hits som “2 Kanoner” og “Draco” er han kendt for at kombinere velkendte raprytmer med sin egen unikke vibe. Nu annoncerer han eksklusiv koncert på Ideal Bar den 9. maj i kølvandet på helt nyt #1-hit.

Merro8s nye single ”Intet Nyt” er featuring rapperen Gilli, hvor Merro8 viser en mere house’et og poppet side frem. Singlen gik direkte ind som #1 på den danske Spotify chart allerede efter første døgn. Merro8 rummer mange aspekter af rapmusikken. Denne omfavnelse har i en hastig fart øget Merro8’s lyttertal, hvor ”2 kanoner” har fået over fem millioner streams på Spotify på et lille halvt år.

Merro8s præstationsevner live kom i sommers til udtryk på Roskilde Festival, hvor han sluttede Roskildes rap-fiesta af med en imponerende fusionering af Kundos gode humør og Dibsets kraftfulde energi. Rapperens live-ambitioner er stødt stigende, og han er mere end klar til at indtage rapscenen med et energisk show på Ideal Bar fokuseret på lys og performance.

Nyt!

Flere nyheder fra Smash!Bang!Pow!