Passenger giver eksklusiv koncert i smukke rammer

Passenger giver eksklusiv koncert i smukke rammer

Den engelske singer/songwriter fejrer jubilæum for albummet ”All the Little Lights” med en koncert den 25. juni i DR Koncerthusets Koncertsal.

”I fucking love Denmark!”

Sådan udtalte Michael Rosenberg alias Passenger i et interview med GAFFA i 2018 – og kærligheden er gengældt!

For den engelske sanger og sangskriver, kendt for sin smukke, melankolske og melodiske folkpop, har et dedikeret og hengivent publikum herhjemme, hvor han gennem årerne har optrådt talrige gange på venues og festivaler.

Rosenberg har i 20 år optrådt under sit kunstnernavn, først som frontmand i et band med samme navn og siden 2009 som succesfuld solokunstner. Han har udgivet 13. studiealbum på egen hånd – senest ”Birds That Flew and Ships That Sailed” i 2022 – men et af de album, der betyder allermest for både ham og hans fans, er ”All the Little Lights”, der udkom i 2012.

Udover at være Passengers gennembrudsalbum er ”All the Little Lights” en tour de force i Passengers store styrker: indfølt vokal, sofistikeret fingerspil, stemningsfuldt akkompagnement og gyldne melodier, der dufter af græs, hø og højland, mens teksterne tager livtag med liv, tab og kærlighed.

Sidste år udkom ”All the Little Lights” i en særlig ”Anniversary Edition”, med nye udgaver af alle albummets 11 originale numre. Heriblandt duetter med Gabrielle Aplin, Foy Vance, Nina Nesbitt – og Ed Sheeran, som Passenger tidligere har turneret med, og som her er med til at nyfortolke Passengers gigahit ”Let Her Go”, der er streamet over 2 mia. gange på Spotify.

Jubilæet fejrer den engelske sangsmed også live med sin ”All the Little Lights Anniversary Tour”, der til sommer runder Danmark, hvor han giver en eksklusiv koncert den 25. juni i smukke rammer i DR Koncerthusets Koncertsal.

Nyt!

Flere nyheder fra Smash!Bang!Pow!